Lleida en Marxa: IX Caminada popular contra el càncer

Lleida en Marxa: IX Caminada popular contra el càncer

Inscripciones no activas

Datos básicos

  • Cuándo: Domingo, 17 de octubre de 2021 a las 9:00
  • Lugar: Canalització del Riu Segre, passarel·la Camps Elisis
  • Población: Lleida
  • Provincia: Lleida
  • Fechas de inscripción: Del 17/09/2021 a las 0:00 al 15/10/2021 a las 23:59

Tarifas

Días
Horas
Minutos
Segundos

Contacto

Más información

Vine a gaudir de la Caminada Solidària de l’AECC a Lleida!

El pròxim 17 d'ctubre de 2021 celebrem l'AECC en Marxa a Lleida.

La sortida serà a les 09:00 hores des de la passarel·la dels Camps Elisis a la canalització del Riu Segre. Es realitzarà un circuit circular per la canalització fins a Grenyana i tornar fins a la sortida (uns 10 km aproximadament).

El cost de la inscripció és de 10 € adults i 5 € els menors de 0 a 10 anys. Amb la teva inscripció gaudiràs d’un dia d’esport a l’aire lliure, d'un welcome pack i col·laboraràs en la lluita contra el càncer.

Els 100 primer inscrits entraran en un sorteig!

Recollida del welcome pack, dissabte 16 d'octubre de 10:00h-13:00h i de 17:00h - 20:00h a la Seu de l'AECC Lleida (c/Pallars, 25) o també el mateix dia de la caminada.

Aquesta activitat està condicionada al que pugui establir el PROCICAT i les autoritats competents per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial risc.

IMPORTANT 

- Serà obligatori l’ús de la mascareta abans de la sortida i a l’arribada, no es permetrà accedir al calaix de sortida sense la mascareta. Un cop començada la caminada està prohibit llençar-la al terra, tant al principi com al llarg del recorregut.
- S’haurà de respectar en tot moment el distanciament social i la neteja de mans.
- Segons la normativa Covid vigent no hi haurà servei de WC ni avituallament.

Amb aquesta inscripció el participant accepta la declaració d’autoresponsabilitat conforme està lliure del COVID-19, i que durant els dies precedents tampoc ha tingut símptomes. També cada participant haurà d’assumir els danys que puguin causar a si mateixos o als altres.